Vår nya fiberlaser är i drift

Vår nya fiberlaser är i drift

Strax innan jul installerades vår nya laserskärmaskin, en Trumpf Trulaser 5040 8 kW fiberlaser med 4×2 m skäryta. Vi på Habo Rostfria är stolta över att vara först i Sverige med en 8 kW fiberlaser, och är glada åt att kunna erbjuda våra kunder alla de fördelar den här moderna maskinen innebär. Med den på plats känner vi oss väl rustade för att möta framtida krav på vår produktion.

Förutom att maskinen är toppmodern, så har vi även fått möjlighet att frigöra yta i våra produktionslokaler, då all kringutrustning till maskinen placerats på en plattform ovanför maskinen, istället för vid sidan av den.

Vi välkomnar både nya och gamla kunder till oss för en vidare presentation av maskinen och vad den kan innebära för vårt vidare samarbete!

fiberlaser 2 fiberlaser1 fiberlaser 3

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.